Ajánlás

Vízitúrák

ajanl_vizitura_MatusMár többször búvárkodtam Eperrel. A Vörös tenger vízalatti világa életreszóló, felejthetetlen élmény. Az ő szervezésében pedig a merülés biztonságos, a nyaralás kalandos, a hangulat frenetikus.

Most a Szigetközben vettem részt egy túrakenus úton. Csodálatos, csendes-békés élővilág, gémek, kócsagok, vadkacsák… A vízi útvonal változatos, választhattunk, hogy laza, csorgós, vagy sodrással szembeni, kidőlt fák alatt-fölött átmászós, küzdelmesebb evezésre vágyunk.

A kiszolgálás pedig elbűvölő, Eper istenien főz! Az a harcsa halászlé…..mmm! Eper, jövök máskor is!

Matus Kati
lakberendező
www.matuskati.hu


ajanl_vizitura_CsirzoGimnáziumi testnevelőként nagyon fontosnak tartom a mozgást.

Úgy gondolom lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek arra, hogy nyáron is együtt sportolhassanak, táborozhassanak. Már 5 éve szervez Eper számunkra kenutúrát kis hazánkban. Bebarangoltuk tanítványaimmal a Mosoni-Dunát, a Szigetközt, a Túrt és a Tisza vízi világát. A jó hangulatú egy hetes táborra már évek óta nem kell toborozni a diákokat mivel az idősebb tanulók mesélnek a fiatalabbaknak a jó hangulatú táborról.
Az egész napos kenutúrák után már nagyon vártuk a finom ételeket, amit „mindenki Eperje” készített el számunkra. Eper a diákokkal könnyen találta meg a közös hangot, ezért az esti beszélgetéseknél, vetélkedőknél is igényelték a gyerekek, hogy Ő is ott legyen velünk.

Egy rövid idézet az iskola diákévkönyvéből.:
„Hát így ért véget a mi emlékezetes 2011-es vizitáborunk. Mindannyian különböző, de mégis jó élményekkel tértünk haza és most egy éven keresztül várhatjuk a jövő nyarat, hogy újra hajóba pattanhassunk.”

Csirzó Zoltán
testnevelő tanár, osztályfőnök


ajanl_vizitura_Morovian

Először 2009-ben találkoztam Eperrel a Mosoni-Dunán! Idén negyedszerre fogunk együtt evezni a Szigetközben. Évről évre akadnak felfedezetlen szakaszok. A hangulat mindig fergeteges, tökéletes egyvelege az állandó kemény magnak és a mindenre nyitott újaknak. A nap végén bőséges vacsora vár: kezdve a görög salátától a grillezett vegyes tálon és a gulyáson át a beduin sült banánig. Csak ajánlani tudom Mindenkinek, aki valami mást szeretne mint korábban bárhol.

Morovián Attila


ajanl_vizitura_Klaudia_ckm

Életem egyik legmeghatározóbb és felejthetetlen egy hetét töltöttem el velük 16 évesen és így 10 év után újra felkerestem őket, mert át akartam élni azokat az érzéseket, pillanatokat amiket anno. Megfogadtam,hogy ezentúl minden évben elmegyek velük valahová. Nem csak a hangulat és a társaság miatt, hanem az ember olyan értékekkel is gazdagodik, ami hiányzik a mai világból és az emberekből.

Czagány Klaudia
sminkes

 


Búvárkodás

ajanl_buvar_Arvai_Bencz„Immár tizedik éve, hogy Eperjesi István szervezésében az évnek legalább egy hetét eltöltöm valamilyen vízparti, vízi, vízalatti sporttevékenységgel. A túrák szervezése kifogástalan, a hangulat pedig mindig felülmúlhatatlan. Nekem mindig igazi kikapcsolódást jelent a mindennapi sebészeti tevékenységemben.”

Dr. Bencz László
sebész főorvos ( a kép jobb oldalán )

„Már több mint 15 éve merülünk együtt Eper barátommal. Hogy miért ajánlom? Mert, mint merülőtársa én is rábízom a saját életemet.”

Dr. Árvai Roland
ügyvéd ( a kép bal oldalán )


ajanl_buvar_Hajdu„Epernél tanulni is érdemes a búvárkodást és kalandozni is élmény vele a világ gyönyörű merülőhelyein. Én, ha csak egy mód van rá, sohasem hagyom ki!”

Hajdu István
az Országos Rádió és Televízió Testület volt elnöke
(a kép jobb szélén)


ajanl_buvar_Horvath„Sokan gondolják úgy, hogy ami színvonalas és jó minőségű, az csakis Budapesten lelhető meg. Ami a búvárkodást illeti – és ezt saját tapasztalatból mondhatom – Eperjesi István megcáfolta a fenti vélekedést. Egerben kultúrált, és ami talán a legfontosabb, biztonságos körülmények között sajátíthatja el mindenki a búvárkodás elméletét és gyakorlatát. Erőfeszítés nélkül persze nem megy, de a követelmények teljesíthetőek. Még nekem is sikerült, és ami számomra talán a legfontosabb, nyáron a fiammal együtt vizsgázhattam. Budapest előtt bátran nézzenek be Egerbe és keressék „Epert”! Jó szívvel ajánlhatom!”

Horváth László
Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott, országgyűlési képviselő


ajanl_buvar_Bodolai

2003-ban tettem le első búvárvizsgámat Epernél, azóta számtalan kalandot éltünk át együtt. Remek oktató és igazi barát, akire mindig lehet számítani. Neki köszönhetem, hogy most a hobbim a munkám. Ajánlom tanfolyamait azoknak, akik nem ijednek meg egy kis szigortól, illetve túráit mindenkinek, aki szeret enni-inni, szereti a gyönyörű tájakat, a hangulatos estéket és a vidám társaságot…

Bodolay Zsolt
tűzszerész-búvár


ajanl_buvar_Rozsa“Tábori hangulat, jó társaság, közös főzés, sok merülés, kaland, mindenféle vízisport. Igazi kempingezés, gyönyörű horvát tengerpart és történelmi városok. Ilyen a tengeri tábor, ezt neked sem szabad kihagyni!”

Demény Rózsa
MTV bemondónő, műsorvezető-szerkesztő


ajanl_buvar_Horvath_Peter

Mindegy hogy merülni, vizitúrázni vagy síelni mész Eperrel – csak jól tudod magad érezni!
Pár év távlatában csak ajánlani tudom! Ja és a merőkanálért mégegyszer bocs! :-D”

Horváth Péter
Open Water Scuba Instructor (Búvároktató)


ajanl_buvar_Balogh_AndreaAmatőr szinten már 8 éve ,,búvárkodok”, de mindenféle képzettség nélkül. Hiába viszont a rutin és a gyakorlati tudás, ha hiányoznak az elméleti alapok… Gyakorlatilag véletlenül csöppentem egy búvártanfolyam közepébe az Adrián, Krk-szigeten- és ez alatt a 3 nap alatt többet tanultam, mint az előző 8 évben összesen! 🙂 A teszt sikeres teljesítése után, végre megkaptam a rég áhított és esedékes oklevelet és kártyát, úgyhogy most már ,,hivatalos” búvár vagyok! 🙂

Persze sokat kell még tanulnom, de állok elébe és Eper irányításával és szárnyai ( illetve uszonyai 🙂 ) alatt biztosan sok szép élmény vár még rám.
Köszönöm! 🙂

Balogh Andrea
export asszisztens


 

ajanl_buvar_Edvin“Hogy miért is jó ez a csapat?! Mert amikor elkezd a társaság kibontakozni, az frenetikus élmény, a
móka és a kacagás az alapja az egésznek. Itt nem tudod magad egyedül, vagy rosszul érezni, és képtelenség a kedvtelenség. Nem is beszélve a víz alatti látnivalók izgalmas világáról.”

Hernádi Edvin
autókárpitos, Budapest


 

ajanl_buvar_Christina„Egy vízalatti fotózáshoz kellett búvárvizsgát tennem, akkor ismerkedtem meg Eperrel. A búvárvizsga és a fotózás is jól sikerült, azóta is gyakran megyek a csapattal merülni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Christina Ventura
modell