Spanyol nyelvtanfolyammal egybekötött nyaraló és búvártúra Tossa de Mar

Időpont: szeptember 25-okt.4. (pénteken reggel indulunk, vasárnap du. érkezünk vissza). Az utazás rövidebb mint Görögországba, másnap reggel ott vagyunk!

Határellenőrzés nincs sehol, a megállóhelyek rendkívül kulturáltak. 3 sofőr vezet felváltva.

Időjárás: Napos, meleg idő, a nyár még októberben is tart! Nem úgy mint nálunk! 🙂 Meleg időre kell felkészülni, akár 28-30 C fok is lehet! A víz alkalmas fürdőzésre.

 

Elhelyezés: 2 ágyas fürdőszobás apartmanokban ,és ha ezek beteltek 2 ágyas, fürdőszobás szobákban. Az apartmanok rendelkeznek konyharésszel, erkélyük van. A szobák csak hűtőszekrénnyel felszereltek, főzni nem lehet bennük. Az ablakuk falra néz. Törölköző csere minden kedden.

Utazás: Légkondicionált autóbusszal, TV, Videó van, hideg üdítő, víz, sör, kávé vásárolható a buszon.

Spanyol nyelvtanfolyam profi tanártól: 5×2 óra oktatás alapfokú szinten, azért, hogy elboldogulj a boltban, sörözőben, étteremben, utcán. A tanfolyam a reggeli vagy esti órákban lesz megtartva. 40 €/fő. Írásos anyagot fénymásolat formájában adunk hozzá. Hanganyag kb. 10 €/fő. Rögtön anyanyelvi környezetben próbálgathatod magad! Így lehet igazán fejlődni!

Fakultatív programok:
– hajókirándulás üvegaljú hajóval, a hajó több barlangba is bemegy(hasonlóan, mint Zakynthoson) kb. 14 €
– Delfinárium fóka, madár és delfinshowal, miniállatkerttel kb. 27 €
-Dali múzeum látogatás Figerasban kb. 50 €
-Botanikus kert látogatás Blansban, hajós úttal kb. 32 € ,bérelt autóval belépő 6 €
-Barcelona főbb nevezetességei busszal kb. 46 €
-Flamenco est
-Andorrába a vámmentes miniállamba látogatás( 1 l skót wishky 5 € volt !)
– Porta Ventura vidámpark látogatás

Jókat lehet Sangriázni, vacsorázni, sörözni a helyi 12. századi vár vagy a tengerpart éttermeiben, lehet éjszakai bárokban szórakozni, bowlingozni, élő zenét hallgatni. ( fantasztikus spanyol gitárzene)

Búvárkodás:

Helyben lehet a kristálytiszta vízben merülni. A víz alatt hegyek-völgyek találhatók. Az öböl homokos. Rendkívül mennyiségű hal, halraj található a parti merülések során, murénák, polipok. Igazi búvárparadicsom olcsó merülésekkel.

Ha igazán jót szeretnénk búvárkodni érdemes felkeresni a Medes-szigeteket! Ez a víz alatti nemzeti park egyedül álló és első a mediterrán tengerben. Olyan mintha az ős tengert látnád! Fűrészes sügérek, murénák, halrajok tömkelege,színes legyező korallok várnak már sekély vízben. Itt hajós merülések lesznek. Autóbérlés szükséges a merülési napokra.

A park 1990 óta létezik, 7 kis szigetből áll, több mint 500 hektár területen van védettség alatt. Tilos a halászat, horgászat! Igazi éden! Van roncs, egy 50 m hosszú tágas barlang. Pontosan 1345 féle növény és állatfaj van jelen a területen. A szigeteket Cousteau kapitány is felkereste és már 1955-ben felhívta a figyelmet a gazdag élővilágára. A Nagy Búvár Atlasz mint a Földközi-tenger legszebb merülőhelyét említi.

Merülések limitált létszámban! Előre foglalva, beosztva! Lemondás nem lehetséges! Naponta 7 búvár merülhet kettőt a bázisról!

Jelentkezés: július 5-ig. A befizetés sorrendjében történik a foglalás.

CAMERA

CAMERA

CAMERA

CAMERA

Hozzászólások lezárva.